Produkty

Proč Viessmann?

Protože ho umíme bez problému naprojektovat, dodat, nainstalovat, napojit, zprovoznit a servisovat!

 

S produkty značky Viessmann máme více jak 15-ti leté zkušenosti. Za tuto dobu nás přesvědčily o své vysoké kvalitě, spolehlivosti, účinnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Přesvědčily nejenom nás, ale také naše spokojené zákazníky, kteří do naší dlouhodobé specializované praxe s těmito výrobky vkládají svojí důvěru. My je nezklameme! My netvrdíme, že umíme udělat všechny výrobky světa. My tvrdíme, že umíme kompetentně udělat Viessmann!

Ne však pouze Viessmann!

Ano, stěžejní částí našich topných systémů jsou v 99% kvalitní a historií prověřené zdroje tepla společnosti Viessmann. Jenže topný systém není jen o zdroji tepla, ale také o dalších součástech a variantách řešení jiných systémových produktů, které používáme pro realizaci topného systému jako celku. Proto v naší produktové nabídce naleznete i jiné značky našich dalších obchodních partnerů. Jakých partnerů? Klinkni na odkazy. 

Šest důvodů proč ano!

 Kvalitní použité materiály

Kvalita1. Špičková kvalita

Společnost Viessmann produkuje techniku špičkové kvality. Klade vysoké požadavky na kvalitu používaného materiálu. V každém výrobku najdete nejmodernější techniku, nejlepší kvalitu zpracování a nejvhodnější materiály. Do výrobků každoročně teče více než 15 tisíc tun vysokokvalitní ušlechtilé nerezavějící ocele a 35 tisíc tun šedé slitiny. A tam díky jejich dlouhodobé životnosti i zůstanou po velice dlouhou dobu. Základem špičkové kvality produktů jsou také perspektivní úžitné konstrukce.Inovace a vývoj

Inovace2. Inovace

Viessmann je průkopníkem a zdrojem inovativních impulsů tepelného odvětví, kterému se věnuje již od roku 1917. Vždy vyvíjel a vyvíjí vynikající produkty a nalézal správná řešení problémů, které se staly milníky v oblasti moderního vytápění. Výzkumné a vývojové centrum Viessmann má za sebou řadu významných patentů, které jsou dodnes jedinečné. To je zárukou, že i v budoucnosti bude výrazně spolurozhodovat o technickém pokroku v této oblasti. Cílem je dosáhnout ještě úspornějšího využití plynu a oleje a zvýšit podíl hospodárného využití regenerativních energií.

Efektiva

3. EfektivitaVysoká efektivita výroby

Organizační struktura Viessmann je štíhlá a rozhodovací procesy krátké. Tím se snaží udržet nízké náklady a dosáhnout skvělého poměru cena-výkon, kterým se zavazuje svým zákazníkům. Úspory vzniklé pořízením výrobků Viessmann nejsou jen prázdným marketingovým heslem, jsou praktickou zkušeností. Již desetiletí je Viessmann průkopníkem ochrany životního prostředí díky tomu, že vyvíjí a dodává obzvláště efektivní topné systémy s nízkou úrovní škodlivin.

Spolehlivost

4. SpolehlivostNa nás se můžete spolehnout

Viessmann je spolehlivým partnerem. Jejich produkty si pořizujete na celý život a jsou jistotou funkčnosti do budoucna. I naše společnost bude následně spolehlivým partnerem v údržbě a servisu Vašeho zařízení po dobu celé jeho životnosti. Pro zaručení perfektní kvality podléhají všechny výrobky stálé kotrole jakosti a všechny jsou před opuštěním výroby jednotlivě odzkoušeny.

Kompletní program

5. Kompletní programKompletní sortiment

Nabízíme kompletní inovační topné systémy pro každou potřebu a každý individuelní požadavek, od obytných domů pro jednu a více rodin, přes bytové domy až po průmyslová velkokapacitní zařízení. Samozřejmostí je široké výrobkové portfolio od zdroje výroby tepla, kouřovodních systémů, technického vybavení kotlové strojovny, přes solární systémy, regenerativní zdroje energie až po topná tělesa a podlahové topení. Nabízené produkty Viessmann jsou spolehlivé s ojedinělým designem.

Čestnost

6. Odpovědnost a čestnostOdpovědnost a čestnost

Hlásíme se ke společenské a sociální odpovědnosti. Dbáme na to, aby všechny produkty a procesy byly šetrné k životnímu prostředí a tedy i nám samotným. PodOdpovědnostporujeme používání obnovitelných zdrojů energie, šetříme fosilní zdroje energie a životní prostředí. Jsme rodinná společnost, spolupracujeme čestně a odpovědně s našimi zákazníky i s dodavateli s cílem oboustranného užitku a úspěchu.